Coaching

Ik ga samen met jou op ontdekkingstocht naar inzichten en inspiraties, die jij mee kan nemen op de volgende stap van jouw levenspad. Een coach-traject start met een intake gesprek. Nadat we een verbinding met elkaar zijn aangegaan, maken we samen een plan voor het vervolgtraject. Ik heb diverse methodes in mijn bagage en we zullen tijdens de sessie kijken wat jij nodig hebt om een volgende stap te maken.

  • mBIT:  het coachen volgens een methode waarbij ik werk met je 3 breinen (hoofd, hart en buik). Door deze  breinen alle 3 te gebruiken leer je om completer en eerlijker naar jezelf te luisteren en ook echt in actie te komen als dat nodig is.

  •  Systemisch werk: We zijn allemaal onderdeel van diverse systemen. Een systeem wat je niet kunt verlaten is je gezin van herkomst, dit is het systeem waarin je het leven ontvangt van je ouders en van waaruit jij de wereld met al zijn overige systemen mag gaan ontdekken. Systemisch coachen gaat vooral over luisteren naar wat er niet gezegd wordt en  het kijken naar de samenhang en de onderlinge verhoudingen van de delen die het systeem vormen.  We onderzoeken samen of alles en iedereen een plek heeft in het systeem, of dit de juiste plek is en of er balans tussen geven en nemen. Meestal zijn dat de vlakken waarop “gedoe” ontstaat, waardoor er onbewust dynamieken ontstaan die verstrikkingen veroorzaken. Verstrikkingen ontstaan uit liefde voor het systeem en deze kunnen we middels een opstelling zichtbaar maken. 

Tarieven: Intakegesprek €25,- (half uur, eventueel telefonisch/skype/facetime) 

Coachsessie €75,- (ongeveer 1,5 uur). tijdens de eerste sessie spreken we samen een voorlopig traject af.

Tussen de sessies begeleid ik je per mail of telefonisch.